thuis

Comida y Bebida STOPT…..

Nieuwsberichten

Comida y Bebida STOPT…..

23 januari 2020


Lieve gasten,

Bijna 5 jaar hebben wij met veel liefde Comida y Bebida gedraaid en het tot een restaurant gemaakt waar wij erg trots op zijn. Dit hadden wij niet zonder jullie lieve gasten kunnen doen.

Er zijn zelfs vriendschappen ontstaan en ons nieuws is dan ook deels emotioneel. Onze droom ligt, wat voor vele al bekend is, aan de kust en dit gaat nu gebeuren (meer details volgen later…)

2 enthousiaste nieuwe ondernemers gaan het overnemen en ook daar zal meer informatie over volgen… geen Comida y Bebida, wel klein tipje, Mediterraans, maar nog veel meer (hou facebook in de gaten…). Per 1 maart gaan zij verbouwen.

Wij hebben besloten per maandag 27 januari de deuren van Comida te sluiten en dit betekend dat nog vandaag en morgen en volgende week van donderdag t/m zondag gereserveerd kan worden… 

Het gevoel is en blijft dubbel, daar wij met verdriet dit achterlaten, maar uitkijken naar onze nieuwe uitdaging. En nog klein tipje dan nog, met ongeveer een uur rijden, is iedereen weer van harte welkom bij ons….

Ik zal snel weer met nieuw nieuws komen. 
Er zijn nog een paar plekjes vanavond morgen en zondag

Veel liefs
Meddie

no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschreven door
info@comidaybebida.nl